Antena 3 CNN Actualitate Jandarmeria, despre protestul de sâmbătă din Capitală: Organizatorul va fi amendat

Jandarmeria, despre protestul de sâmbătă din Capitală: Organizatorul va fi amendat

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au anunțat sâmbătă seara, în legătură cu protestul organizat în Capitală, că organizatorul va fi amendat pentru depășirea numărului de participanți permis de legislație.

Jandarmeria, despre protestul de sâmbătă din Capitală: Organizatorul va fi amendat
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    03 Apr 2021   •   21:20

„Organizatorul a depăşit numărul maxim de o sută de persoane, permis de legislaţia în vigoare, pentru care vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale. Avem organizatori, sunt proteste declarate, şi asta ne uşurează nouă misiunea, pentru că avem cu cine să relaţionăm”, a declarat Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Capitalei au spus că au asigurat fluența traficului.

„Noi momentan recurgem la dialog, colegii de la Jandarmerie fac acest lucru, încercăm evitarea declanşării oricărui eveniment nefericit, până acum nu au fost înregistrate evenimente negative”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Ciprian Romanescu.

Câteva sute de de persoane s-au strâns sâmbătă după-amiaza în Piața Universității din București. Aceștia contestă retricțiile impuse de autorități. Participanții au plecat apoi spre Piața Victoriei.

„Nu vrem aer cu porția” sau „Jos cu interdicțiile” sunt câteva dintre mesajele afișate pe pancartele purtate de protestatari.

×
Subiecte în articol: jandarmeria protestul Capitală amendat
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close