Antena 3 CNN Actualitate Judecătorul din ”grădinița groazei”, în vizorul CSM

Judecătorul din ”grădinița groazei”, în vizorul CSM

Judecătorul din ”grădinița groazei”, în vizorul CSM
13 Iul 2016   •   09:08

Mamele copiilor bătuţi la „grădiniţa groazei" din Constanţa au făcut mărturii şocante la emisiunea Sinteza Zilei. Părinţii spun că sunt terifiaţi de solicitarea judecătorului care insistă şi promite că dă amenzi dacă mandatul de aducere a celor cinci copii nu va fi pus în aplicare.

Între timp, judecătorul care cere audierea forţată a celor mici va fi anchetat de inspecţia judiciară.

CSM vrea să ştie dacă este vorba despre un abuz din partea magistratului, după ce Sursa Zilei şi Antena 3 au dezvăluit stenograme halucinante din sala de judecată.

Părinţii copiilor agresaţi de educatoarele de la grădiniţa groazei din Constanţa spun că cei mici sunt traumatizaţi, iar decizia judecătorului care a cerut audierea lor le-ar înrăutăţi starea. Părinţii spun că vor face tot ce le stă în puţinţă pentru a împiedica punerea în aplicare a deciziei judecătorului. Copiii nu sunt obligaţi să retrăiască experienţele dure la care au fost supuşi.

Preşedintele CSM, Mircea Aron, a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea efectuării de verificări prealabile cu privire la activitatea, conduita şi respectarea obligaţiilor profesionale de către domnul Bogdan Alexandru Arhip, a anunţat Consiliul.

Dacă decizia judecătorului va fi pusă în aplicare, copiii vor fi audiați în instanță la data de 22 iulie.

×
Subiecte în articol: inspectia judiciara
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close