Antena 3 CNN Actualitate Justiție Lovitură pentru Clanul Sportivilor: Fratele liderului a fost săltat în Italia. Petrecea în celebra staţiune Portofino

Lovitură pentru Clanul Sportivilor: Fratele liderului a fost săltat în Italia. Petrecea în celebra staţiune Portofino

Un cunoscut intelop, dat în urmărire internaţională de aproape doi ai, a fost prins în Italia. Vacanţa sa la Portofino a luat sfârşit.

de Alexandra Dima    |    01 Aug 2023   •   11:50

La data de 31 iulie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile române.

Acesta a fost depistat într-un local din Portofino, Genova.

Pe numele acestuia, Tribunalul Arad a emis, la data de 20 octombrie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE.

Potrivit surselor Antena 3 CNN este vorba despre Băluș Valentin Eugen zis “Vali Nebunu” - membru al gruparii “clanul sportivilor”. 

În momentul legitimării, bărbatul a prezentat un document de identitate al fratelui său, motiv pentru care se va intocmi dosar penal şi pentru “fals privind identitatea”. 

 

×
Subiecte în articol: clanul sportivilor Italia
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close