Antena 3 CNN Actualitate Justiție Şoferiţa din Buzău, care a lovit intenţionat un poliţist pe motocicletă, condamnată la 9 ani de închisoare

Şoferiţa din Buzău, care a lovit intenţionat un poliţist pe motocicletă, condamnată la 9 ani de închisoare

Anda Vlădescu, şoferiţa din Buzău care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist pe motocicletă, a fost condamnată la nouă ani de închisoare.

Şoferiţa din Buzău, care a lovit intenţionat un poliţist pe motocicletă, condamnată la 9 ani de închisoare
Sursa foto: Facebook | Cameră de supraveghere
de Alin Tarnovschi    |    17 Oct 2021   •   13:11

Şoferiţa în vârstă de 33 de ani a fost găsită vinovată de Tribunalul Buzău pentru ultraj calificat, după ce tânăra a vrut să îl omoare pe poliţistul aflat pe motocicletă, care o urmărea în încercarea de a o trage pe dreapta.

Tânăra a fost condamnată de Tribunalul Buzău la nouă ani şi şase luni de închisoare, dar şi la plata a 200.000 de lei drept daune morale.

Anda Vlădescu a fost reţinută şi ulterior arestată în luna august a anului trecut, după ce a comis teribila faptă.

Pe 19 august 2020, tânăra, de profesie psiholog, ar fi fost în depresie, motiv pentru care s-a urcat la volanul maşinii şi a început să conducă haotic prin oraş, trecând de mai multe ori pe culoarea roşie a semaforului.

Un poliţist aflat pe motocicletă a surprins-o şi a încercat să o tragă pe dreapta, însă tânăra a accelerat şi a încercat să fugă.

Motocicleta poliţistului din Buzău a explodat imediat după impact

Polițistul a pornit în urmărirea ei, însă a fost la un pas de moarte, după ce șoferița l-a lovit intenționat și l-a proiectat într-un taxi care circula pe contrasens.

Momentul cumplitului accident a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă. Pe imagini se poate observa cum șoferița trage brusc de volan, iar motocicleta polițistului este proiectată pe contrasens, acolo unde se izbește de un taxi.

Șoferița din Buzău, care a vrut să omoare un polițist pe motocicletă, a fost arestată

Imediat după impact motocicleta a explodat și a fost cuprinsă de flăcări, în timp ce șoferița, după ce a observat ce a făcut, și-a continuat drumul.

Printr-o minune, polițistul a fost aruncat de pe motocicletă, chiar pe lângă taxi și chiar după explozie. Mai mult, pe contrasens nu se aflau alte mașini, astfel că agentul nu a fost lovit de altă mașină.

×
Subiecte în articol: Buzau Anda Vlădescu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close