Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis a semnat decretul: Mai mulți magistrați au fost eliberați din funcție

Klaus Iohannis a semnat decretul: Mai mulți magistrați au fost eliberați din funcție

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de eliberare din funcţie a şapte magistraţi, printre care procurorii Raluca Ana-Maria Creţeanu de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Florina Lucan de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

 Klaus Iohannis a semnat decretul: Mai mulți magistrați au fost eliberați din funcție
Sursa foto: sursă foto: Agerpres.ro
31 Ian 2020   •   12:07

De asemenea, şeful statului i-a eliberat din funcţie pe Doiniţa Tătăruşanu - judecător la Tribunalul Iaşi; Viorica Maria Sebeşan - procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Sibiu; Adela Minodora Pleşa - procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia; Nela Drăguţ - judecător la Curtea de Apel Craiova, Mihaela Gabriela Filip - prim-procuror delegat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele.

Decizia a venit ca urmare a pensionării.

Iohannis a semnat vineri şi decretul privind numirea ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani a Dorianei Rotaru prin eliberarea din funcţia de judecător la Judecătoria Baia de Aramă, cu menţinerea gradului profesional de tribunal.

De asemenea, preşedintele a semnat şi decretul privind înaintarea în gradul de general-locotenent - cu trei stele, la trecerea în rezervă, a general-maiorului - cu două stele Liviu-Marilen Lungulescu din Ministerul Apărării Naţionale. Lungulescu este şef al Direcţiei generale management resurse umane.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PÎCCJ PCAB Klaus Iohannis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close