Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei: IMAGINI cu epava avionului prăbuşit în Apuseni, coborâtă BUCATĂ CU BUCATĂ din munţi

La ordinea zilei: IMAGINI cu epava avionului prăbuşit în Apuseni, coborâtă BUCATĂ CU BUCATĂ din munţi

La ordinea zilei: IMAGINI cu epava avionului prăbuşit în Apuseni, coborâtă BUCATĂ CU BUCATĂ din munţi
22 Ian 2014   •   20:08

Dana Grecu a prezentat, în ediţia de miercuri a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, imaginile cu epava avionului, coborâtă din munţi bucată cu bucată, cu ajutorul localnicilor.

Epava avionului prăbuşit în Apuseni a fost transportată cu tractoarele localnicilor către centrul comunei Horea, unde va fi păzită de jandarmi până în momentul în care va fi dusă într-un loc în care poate fi studiată de către anchetatori.

Pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri, epava avionului prăbuşit în Munţii Apuseni a fost păzită de jandarmi, iar miercuri au început procedurile de extragere a ei.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close