Antena 3 CNN Actualitate Lăcătuş a demisionat: "M-au afectat acuzele domnului Becali"

Lăcătuş a demisionat: "M-au afectat acuzele domnului Becali"

Lăcătuş a demisionat: "M-au afectat acuzele domnului Becali"
22 Oct 2008   •   11:44

După ce patronul Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pentru înfrângerea, scor 3-5, cu Olympique Lyon, Marius Lăcătuş a demisionat de la conducerea Stelei. Conform Gazetei Sporturilor, Lăcătuş s-a prezentat miercuri la stadion în jurul orei 10:00, şi-a strâns lucrurile personale din biroul de la tribuna a II-a şi a plecat acasă.
"M-au afectat acuzele domnului Becali şi intenţionez să îmi dau demisia, dar înainte vreau să am o discuţie cu dumnealui în această după-amiază", a declarat Lăcătuş pentru Newsin. Într-o conferinţă de presă comună susţinută alături de Gigi Becali, Marius Lăcătuş a confirmat că a luat decizia de a demisiona. "A fost un an destul de bun, se putea mai bine. Din fiecare experienţă înveţi câte ceva. Pe viitor poate voi avea mai multă şansă", a declarat Lăcătuş.
"În perspectiva celor declarate de Gigi Becali, consider că e pentru binele echipei să plec, pentru că declaraţiile acelea vor influenţa atitudinea suporterilor şi a presei şi vor creea o stare nefavorabilă echipei", a mai spus "Fiara".
Massimo Pedreazzini, antrenorul secund al Stelei, va asigura interimatul în următoarea perioadă. "Nu ştiu ce vom face în continuare. O să mă consult şi eu cu ăla, cu ăla... şi în 2-3 zile o să vedem pe cine aducem antrenor", a declarat Gigi Becali, în direct la GSP TV. El a precizat că nu este o tragedie plecarea lui Lăcătuş: "A plecat Marius, va veni alt antrenor. Nu e nicio tragedie, nu a murit nimeni".
Finanţatorul Stelei a declarat marţi seară că îl consideră pe Marius Lăcătuş vinovat pentru înfrângerea cu Lyon, dar a declarat că nu îl va demite, pentru că acesta se va "îneca singur". "Lăcătuş să facă ce vrea el şi cu asta basta! Am zis că nu-l dau afară pe Marius, nu-l dau. Să facă ce vrea el până se va îneca singur. Cu tactica asta o să pierdem un campionat, nu ştiu dacă mai ocupăm şi locul doi", a spus Becali.
Referitor la meciul cu Lyon din Liga Campionilor, Becali i-a reproşat "Fiarei" că a pierdut meciul deşi a condus cu 2-0 şi 3-2. "Un antrenor nu are voie să piardă de la 2-0. La pauză îi scoteam pe Semedo şi Arthuro. Arthuro a pierdut meciul", a spus Becali.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close