Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui Ioan Crișan, afaceristul asasinat cu bombă, rupe tăcerea: ”Așa nu se mai poate!”

Fiica lui Ioan Crișan, afaceristul asasinat cu bombă, rupe tăcerea: ”Așa nu se mai poate!”

Anchetatorii au descins din nou la ferma milionarului asasinat cu bombă. Fiica acestuia a decis să rupă tăcerea chiar de Crăciun.

Fiica lui Ioan Crișan, afaceristul asasinat cu bombă, rupe tăcerea: ”Așa nu se mai poate!”
Sursa foto: Antena3
de Roxana Ciucă    |    26 Dec 2021   •   14:38

Laura Crișan, fiica afaceristului Ioan Crișan, care a fost ucis în atentatul cu bombă de acum 7 luni, a vorbit pentru prima dată, în exclusivitate la Antena 3. 

Femeia spune că este timpul să își angajeze un avocat pentru că ”așa nu se mai poate”. 

Recent, anchetatorii au descins la ferma afaceristului, au făcut cercetări, au cerut documente, dar au făcut verificări și la puțul de apă termală situat în incinta fermei de pește. Se pare că aceștia ar fi avut indicii că acolo s-ar ascunde diverse lucruri. 

Laura Crișan nu se afla acolo la acea oră, însă le-a permis anchetatorilor să intre și să facă verificările necesare. 

Aceasta susține că a fost audiată o singură dată de la moartea tatălui său și că nu știe absolut nimic despre anchetă. Femeia spune că nu a primit măcar un telefon din partea poliției în legătura cu desfășurarea anchetei. 

Ioan Crişan a ars de viu. Imaginile care arată că afaceristul arădean a încercat să scape din mașina în flăcări

Omul de afaceri Ioan Crişan, mort în urma exploziei care a avut loc sâmbătă, 29 mai, în parcarea unui supermarket din Arad, a ars de viu. Primele informaţii indicau faptul că suflul exploziei a dus la moartea omului de afaceri arădean.

Însă o filmare primită de jurnaliștii de la aradon.ro dovedeşte faptul că Ioan Crişan a supravieţuit exploziei, fiind, însă, ucis de flăcările care au cuprins maşina. În imagini se poate vedea la un moment dat cum mâna lui Ioan Crișan se mișcă cel mai probabil în încercarea de a scăpa din flăcări. Se pare că  omul de afaceri încerca din răsputeri să iasă din maşina distrusă de explozie.

Afaceristul continuă să se zbată secunde bune, încercând să se elibereze de sub scaunul căzut peste el şi încercând să ajungă cu mâna dreaptă la mânerul portierei din dreapta, spate. 

Explozibilul folosit în cazul lui Ioan Crișan este de tip militar

Potrivit surselor Antena 3, explozibilul folosit pentru incendierea mașinii lui Ioan Crișan este de tip militar, din fosta Iugoslavie.

Mai exact, este vorba despre TNT, echipament militar trinitrotolen- stil extil.

Din primele cercetări, se pare că Ioan Crișan a fost filat timp de cel puțin două săptămâni și cel mai probabil bomba ar fi fost amplasată în mașina sa în fața blocului, în condițiile în care a fost nevoie de mai puțin de un minut pentru montarea acesteia.

Bomba care l-a omorât pe omul de afaceri din Arad, montată sub scaunul șoferului

Bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan, a fost montată sub scaunul mașinii pe care o conducea. În urma exploziei, balamalele scaunului au fost smulse.

Din primele cercetări, scaunul pe care stătea omul de afaceri Ioan Crişan, a fost efectiv rupt și aruncat în plafonul mașinii.

Celelalte șuruburi și balamale din mașină au fost găsite la locul lor, arzând doar tapițeria.

×
Subiecte în articol: Ioan Crișan laura crisan
Parteneri
Horoscop 1 aprilie 2023. Zodia care primește o șansă unică
x close