Antena 3 CNN Actualitate "Le-am spus că suntem fraţii lor, de aceea am venit să vedem cum se simt". Salvatorii din Apuseni, în vizită la medicii internaţi la Cluj, după audieri

"Le-am spus că suntem fraţii lor, de aceea am venit să vedem cum se simt". Salvatorii din Apuseni, în vizită la medicii internaţi la Cluj, după audieri

"Le-am spus că suntem fraţii lor, de aceea am venit să vedem cum se simt". Salvatorii din Apuseni, în vizită la medicii internaţi la Cluj, după audieri
29 Ian 2014   •   09:19

Zece localnici din Apuseni, primii care au pornit în căutarea victimelor accidentului aviatic de săptămâna trecută, au fost audiaţi, marţi, de procurori. Nici cei trei medici care au supravieţuit accidentului nu au scăpat de întrebările anchetatorilor, deşi sunt, în continuare, internaţi în spital.

Cei 10 săteni din Horea, judeţul Alba au fost chemaţi la audieri de procurorii de la Câmpeni pentru a povesti cum a decurs căutarea epavei şi salvarea răniţilor accidentului aviatic.

Cel care a ieşit primul de la audieri, după o oră şi jumătate, a fost secretarul Primariei Horea.

Şi cei trei medici care sunt încă internaţi la spitalul din Cluj Napoca au fost audiaţi de procurori.

După audieri, cei trei medici şi copilotul au fost vizitaţi la spital de doi dintre localnicii audiaţi, care le-au adus cărţi de rugăciuni, un tort de casă inscripţionat cu "Sănătate!" şi alte bucate specifice zonei.

"Emoţiile au fost mari. Le-am spus că suntem fraţii lor, şi de aceea am venit să vedem cum se simt. Ei ne-au spus că nu suntem fraţi, ci suntem părinţi", a povestit emoţionat Corneliu Olar, secretarul comunei Horea.

Audierile vor continua şi zilele următoare când in fata procurorilor se vor prezenta din nou cei trei salvatori: Argentin Todea, Gheorghe Giurgiu si Gheorghe Trif.

×
Subiecte în articol: accident aviatic Apuseni
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close