Antena 3 CNN Actualitate Legătura inedită dintre Mirel Palada și Marcel Toader, personaje-cheie din aceste zile

Legătura inedită dintre Mirel Palada și Marcel Toader, personaje-cheie din aceste zile

Legătura inedită dintre Mirel Palada și Marcel Toader, personaje-cheie din aceste zile
Sursa foto: Foto: Facebook/Marcel Toader
17 Sep 2017   •   23:53

În ultima vreme au devenit personajele despre care se vorbește cel mai mult. Despre Marcel Toader în legătură cu divorțul public de Maria Toader, iar despre Mirel Palada în legătură cu bătaia administradă lui Mihai Goțiu, într-un studio de televiziune.

Care este legătura dintre cei doi? Pasiunea pentru rugby. Fost mare jucător, Marcel Toader a bifat 30 de selecții pentru naționala României, a jucat pentru Steaua, iar cariera și-a încheiat-o în Franta. După ce a revenit în țară, Marcel Toader a fost solicitat să joace pentru echipa Dracula Old Boys, formată din foști rugbiști, scrie Kanal D.

Toader a facut parte din lot până acum 2-3 ani, când a decis să se retragă, pentrru ca nu mai putea facă față din punct de vedere fizic. În schimb, la Dracula Old Boys a apărut Mirel Palada, sociolog și fost consilier al lui Victor Ponta. Fan al rugby-ului, pe care l-a practicat în tinerețe, Palada a fost primit în Asociația Dracula Old Boys și figurează în lotul echipei care participă la diverse competiții amicale.

×
Subiecte în articol: Marcel Toader Mirel Palada rugby
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close