Antena 3 CNN Actualitate Lider PSD, atac la adresa lui Augustin Lazăr: „A acţionat ca un adevărat slujbaş încovoiat de spate. Ar trebui să plece”

Lider PSD, atac la adresa lui Augustin Lazăr: „A acţionat ca un adevărat slujbaş încovoiat de spate. Ar trebui să plece”

Lider PSD, atac la adresa lui Augustin Lazăr: „A acţionat ca un adevărat slujbaş încovoiat de spate. Ar trebui să plece”
Sursa foto: foto- Facebook
05 Apr 2019   •   11:36

Preşedintele PSD Neamț și al Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, l-a criticat pe Augustin Lazăr, spunând că are două probleme: una instituţională şi alta de conştiinţă. 

"Iohannis nu e Iisus Hristos, să-L învie pe Lazăr! (...) Dacă sistemul comunist a funcţionat cu succes, acest lucru este urmare a dăruirii totale a celor care l-au servit. Ca preşedinte al comisiei care putea să îl pună în libertate pe condamnatul politic Iulius Filip, Augustin Lazăr a acţionat ca un adevărat slujbaş încovoiat de spate: l-a ţinut în închisoare până când disidentul a executat întreaga pedeapsă", a scris Ionel Arsene. 

"Iată că nici azi, când lucrurile sunt foarte bine ştiute, nu arată niciun fel de înţelegere şi de compasiune faţă de fostul deţinut politic. Sunt sigur că dacă în 1989 nu ar fi căzut regimul, Augustin Lazăr ar fi fost astăzi un foarte bun prim-procuror comunist, mândria lui Ceauşescu", a adăugat Arsene pe pagina de Facebook

Liderul PSD a afirmat că Lazăr ar trebui să plece din funcția de procuror general al României. 

"Chiar și numai pentru această gravă neînțelegere a lucrurilor Augustin Lazăr ar trebui să plece! Iar faptul că preşedintele României îl mai ţine în funcţie arată ce părere bună are despre el însuşi: se crede Mesia! Or, într-o ţară ortodoxă, asta e blasfemie", a mai spus Ionel Arsene. 

×
Subiecte în articol: Ionel Arsene atac Augustin Lazar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close