x close

Liderul PSD care i-a numit „răgălii“ şi „imbecili“ pe protestatari anunță contra-proteste: „Vom răspunde cu dinte pentru dinte”

06 Feb 2017   •   10:05
Liderul PSD care i-a numit „răgălii“ şi „imbecili“ pe protestatari anunță contra-proteste: „Vom răspunde cu dinte pentru dinte”   Foto: Antena3.ro

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, cel care afirma despre protestatari că sunt nişte „răgălii“ şi „imbecili“, anunţă vă răspunde protestelor organizate în ultimele zile în întreaga ţară cu „dinte pentru dinte“, organizând în Vaslui manifestaţii pentru susţinerea Guvernului Grindeanu.

Miercuri, 8 februarie, PSD Vaslui va organiza o manifestaţie în Piaţa Civică a municipiului reşedinţă, scrie Adevărul.

”Vasluienii au votat masiv pentru un anumit program, iar noi dorim ca acesta să fie pus în aplicare. Nu dorim să ne confruntăm cu nimeni, ci doar să fie respectat votul alegătorilor de la scrutinul din 11 decembrie. Fără să selectăm pe cei care au votat PSD sau ALDE, dorim să ştim dacă oamenii îşi menţin aprobarea pentru programul PSD şi al aliaţilor care au constituit majoritatea parlamentară. Aş vrea ca vasluienii să-şi exprime suportul pentru programul politic al guvernului sau pentru manifestările care depăşesc acest cadru legal. Nu suntem dispuşi să acceptăm manipularea. Vom răspunde cu «dinte pentru dinte»”, a declarat preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

 

Citeşte mai multe despre:

proteste piata victoriei manifestanti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati