Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, interviu în presa internațională. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din România

Liviu Dragnea, interviu în presa internațională. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din România

Liviu Dragnea, interviu în presa internațională. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din România
10 Mai 2018   •   23:51

Presa internațională preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press.

Liderul PSD, numit de jurnaliştii de peste ocean "cel mai puternic politician din România", susţine că lupta anticorupţie a mers prea departe. Agenţia americană nu uită să menţioneze că Dragnea a fost împiedicat să devină prim-ministru de condamnarea penală.

Liviu Dragnea, şeful Partidului Social Democrat, la guvernare în România, a declarat într-un interviu pentru The Associated Press că după ce ani de-a rândul politicienii scăpau după ce luau mită, agenţia anticorupţie din România a mers prea departe în urmărirea oficialilor guvernamentali suspectaţi de luare de mită, abuz în serviciu şi alte fapte ilegale, se arată în articolul din presa americană.

"A fost o perioadă de mulţi ani în care, de obicei, oricine era la putere nu era investigat. Am ajuns acum în cealaltă extremă, unde toţi cei din clasa politică ar trebui acuzaţi, urmăriţi, investigaţi şi trimişi în judecată", a declarat Dragnea.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close