Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu: „Dacă vom continua să facem politică în felul în care s-a făcut în toți acești mulți ani în România, acestei țări n-are cum să-i fie vreodată bine”

Liviu Pleșoianu: „Dacă vom continua să facem politică în felul în care s-a făcut în toți acești mulți ani în România, acestei țări n-are cum să-i fie vreodată bine”

Liviu Pleșoianu: „Dacă vom continua să facem politică în felul în care s-a făcut în toți acești mulți ani în România, acestei țări n-are cum să-i fie vreodată bine”
28 Mai 2019   •   13:07

Liviu Pleșoianu a declarat la Antena 3 că în PSD se dorește mazilirea lui Codrin Ștefănescu și a Olguței Vasilescu, care, în opinia lui, sunt doi dintre cei mai curajoși oameni din partid. 

„Întotdeauna în PSD discuția a fost care din tabere reușește să conducă partidul. Tabăra celor agătați din zona așa-zisului stat de drept, din zona Serviciilor, sau cei care luptă împotriva abuzurilor. În prezent, din toate discuțiile pe care le-am văzut, se pare că se dorește mazilirea lui Codrin Ștefănescu și a Olguței Vasilescu. Dacă pe doi dintre cei mai curajoși oameni ai acestui partid noua conducere a PSD îi mazilește, atunci PSD se predă cu arme și muniții noii securități. 

Pleșoianu nu vede cu ochi buni nici punerea lui Victor Ponta la Camera Deputaților: „mi se pare absolut sinistru”. 

„Cât despre cooptarea lui Ponta, păi Ponta a avut tocmai rolul de a rupe din procentele PSD-ului la aceste alegeri. Să vii acum să spui că tu îl pui pe Ponta sau pe vreun om de-al lui Ponta la Camera Deputaților mie mi se pare absolut sinistru. Ponta, acum câteva zile, explica foarte nonșalant românilor că, deși ei s-au dus ca fraierii să voteze în 2012 suspendarea lui Băsescu, a venit la el să-i spună că „bă, nu așa se face” și el a zis „da, domne, nu așa se face”. 

„Dacă vom continua să facem politică în felul în care s-a făcut în toți acești mulți ani în România, adică pentru majorități, pentru interese de moment, pentru a sluji diverselor contexte și interese de moment, suntem în stare să călcăm peste principii, peste ce am promis în campanie, atunci acestei țări n-are cum să-i fie vreodată bine”. 

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu PSD
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close