x close

Liviu Pleșoianu, mesaj de ultimă oră înainte de miting: „Această zi va intra în istorie. România strigă că nu mai tolerăm ca noua securitate să ne țină țara ostatică”

09 Iun 2018   •   16:28
Liviu Pleșoianu, mesaj de ultimă oră înainte de miting: „Această zi va intra în istorie. România strigă că nu mai tolerăm ca noua securitate să ne țină țara ostatică” Foto: Facebook/Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a venit cu un mesaj de ultimă oră înainte de marele miting PSD. Politicianul susține că va transmite un mesaj și televiziunilor internaționale care se vor afla în Piața Victoriei.

„Mă bucur că a sosit această zi, ziua în care o să vorbim, dar nu doar o să vorbim, o să strigăm de o să crape timpanele noii securități. Ăsta e cel mai important lucru. Voi sintetiza ce spun de ani de zile, voi avea un mesaj pentru televiziune internaționale, un mesaj care să meargă direct la tință și prin care voi spune tot ce este de spus despre ce s-a întâmplat în România. Voi vorbi și în engleză. Cel mai important este că se strâng sute de mii de români și că ei vor avea ceva de spus. Va intra în istorie această zi, România strigă că nu mai toleraăm ca noua securitate să ne țină țara ostatică”, a declarat deputatul.

 

Citeşte mai multe despre:

miting psd Liviu Plesoianu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati