Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit un cunoscut și apreciat medic român, fostul director al Spitalului de Urgență Floreasca din București, "după o lungă și nedreaptă suferință"

A murit un cunoscut și apreciat medic român, fostul director al Spitalului de Urgență Floreasca din București, "după o lungă și nedreaptă suferință"

A murit fostul manager al Spitalului de Urgență "Floreasca" din București.

A murit un cunoscut și apreciat medic român, fostul director al Spitalului de Urgență Floreasca din București, "după o lungă și nedreaptă suferință"
Sursa foto: Facebook/ Maternitatea Giulesti
de Mia Lungu    |    21 Dec 2023   •   11:39

A murit Prof. Dr. Radu Alexandru Macovei, fostul director al Spitalului de Urgență "Floreasca" din București.

"Astăzi, după o lungă și nedreaptă suferință, cu regret va anunțăm că al nostru tată, bunic, soț, prieten Prof. Dr. Radu Alexandru Macovei a ales să se înalțe la cer și să se alăture celor drepți." a anunțat pe Facebook Vitalaru Bogdan Alexandru, Președinte AMVAC/RoSAVA.

"Vineri 22 Decembrie, începand cu orele 10, trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii Basilescu (Bdul  Bucureștii Noi). Ulterior, ceremonia funerară se va desfăsura duminică 24 decembrie ora 12.30 în același loc. Înhumarea va avea loc la cimitirul Străulești II" a mai precizat acesta.

Mai multe mesaje au apărut în spațiul virtual prin care colegii de breaslă transmit condoleanțe:

"Colectivul spitalului Prof. Dr. "Panait Sîrbu" deplânge trecerea în neființă a domnului Profesor Doctor Radu Alexandru Macovei, medic, om și prieten al spitalului nostru. Drum lin către cer, domnule doctor!", se arată pe pagina de Facebook a Maternității Giulești.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close