Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei femei aflate pe trotuar, rănite de buștenii căzuți dintr-o remorcă la Paşcani, chiar de 8 martie

Trei femei aflate pe trotuar, rănite de buștenii căzuți dintr-o remorcă la Paşcani, chiar de 8 martie

Grav accident în capitala Moldovei după ce buştenii dintr-o remorcă s-au răsturnat pe trotuar, rănid mai multe persoane, în Paşcani, judeţul Iaşi.

Trei femei aflate pe trotuar, rănite de buștenii căzuți dintr-o remorcă la Paşcani, chiar de 8 martie
de Alexandra Dima    |    08 Mar 2023   •   14:24

Trei femei au fost rănite după ce buștenii dintr-o remorcă răsturnată au ajuns pe trotuar. Accidentul a avut loc miercuri în Pașcani, județul Iași.

În urma accidentului salvatorii de la ISU și angajații de la Salvare au intervenit și scos de lângă buștenii răspândiți pe trotuar victimele care au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. 

Cele trei femei, cu vârste de 40, 60 şi 70 de ani prezintă multiple contuzii și fracturii la membrele inferioare și membrele superioare, dar sunt stabile, au transmis medicii. Una din ele care a avut o contuzie va fi externată, iar celalte două rămân în spital.

Potrivit IPJ Iași, polițiștii au fost sesizați miercuri la prânz cu privire la producerea unui accident rutier pe raza municipiului Pașcani.

Din verificările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că remorca unui camion s-a răsturnat, iar o parte din buștenii transportați ar fi ajuns pe trotuar, unde ar fi rănit trei persoane.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

O a patra persoană ar fi suferit un atac de panică.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Iași Pascani
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close