Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit pe A1. Doi oameni au murit

Accident cumplit pe A1. Doi oameni au murit

Accident cumplit pe A1. Doi oameni au murit
Sursa foto: Foto: arhiva Antena 1
de S.T.    |    17 Mar 2017   •   18:38

Doi cetăţeni bulgari, o femeie şi un bărbat, au murit, vineri, într-un accident produs pe pe tronsonul Sibiu-Deva al autostrăzii A1, în apropiere de municipiul Sebeş, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren oprit pe banda de urgenţă.

Din primele cercetări a reieşit că cele două victime se întorceau din Olanda, într-un autoturism ce tracta o platformă în care se afla un alt vehicul. La un moment dat, maşina înmatriculată în Bulgaria a intrat în coliziune cu partea din spate a unui TIR, oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii.

Ambele victime se aflau pe partea din dreapta a autoturismului, una pe scaunul de lângă şofer şi cealaltă în spate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, plutonier major Alina Marescu, a precizat, pentru AGERPRES, că la faţa locului au fost trimise două ambulanţe SMURD şi una a Serviciului Judeţean de Ambulanţă. O persoană era deja decedată, iar o alta era rănită grav, fiind transportată iniţial la spitalul din Sebeş şi apoi la Alba Iulia, unde însă a murit.

Conform aceleiaşi surse, şoferul maşinii înmatriculate în Bulgaria a fost rănit uşor.

Circulaţia pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Deva - Sibiu a fost întrerupt din cauza accidentului mai multe ore, perioadă în care traficul a fost deviat pe DN 7.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Sebes Bulgari
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close