Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, din cauza unei depăşiri nereuşite

Accident grav! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, din cauza unei depăşiri nereuşite

Accident grav! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, din cauza unei depăşiri nereuşite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Aug 2016   •   18:02

O persoană a decedat, iar alte trei au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri după amiaza, la ieşirea din localitatea Ciohorăni spre Hanul Ancuţei.

Potrivit martorilor, şoferul unei maşini marca Ford, înmatriculat în judeţul Suceava, a încercat să depăşească un autotren, dar nu a mai reuşit să efectueze manevra. Din direcţia opusă de mers se deplasau un Logan ce aparţine companiei judeţene de apă canal, ApaVital, şi un Volkswagen. Şoferii celor două autoturisme nu au reuşit să evite coliziunea, maşinile răsturnându-se într-un şanţ.

"Nu se cunosc cauzele accidentului. Echipele noastre, alături de şeful Serviciului Rutier şi şeful Poliţiei Municipiului Paşcani s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua cercetări. Din primele informaţii, trei persoane au fost duse la spitalul din Paşcani. Unul dintre şoferii celor trei maşini implicate în accident a decedat în drum spre spital", a declarat Andrei Popa de la Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier depasire
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close