Antena 3 CNN Actualitate Locale Familia celor trei persoane decedate în tragedia de pe "Drumul morții" a fost jefuită în timpul înmormântării

Familia celor trei persoane decedate în tragedia de pe "Drumul morții" a fost jefuită în timpul înmormântării

Familia celor trei persoane care au murit, luni, în accidentul rutier produs în localitatea Secuieni, a fost jefuită în timpul înmormântării.

Familia celor trei persoane decedate în tragedia de pe "Drumul morții" a fost jefuită în timpul înmormântării
de Silvia Preda    |    26 Mai 2023   •   16:22

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, la data de 25 mai, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce persoana reclamată nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, prin forţarea uşii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000 lei şi mai multe bijuterii", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Citeşte şi: Familie moartă în accident: Mai aveau 10 km până ajungeau acasă | Durere fără margini după tragedia din Neamţ

Luni, trei persoane, respectiv un bărbat, fiica acestuia şi nepoţelul în vârstă de 2 ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs pe DN2-E85, în localitatea Secuieni.

La volanul autoturismului se afla femeia în vârstă de 31 ani care a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. La rândul ei, autoutilitara a intrat într-un autoturism.

În accident au decedat cele trei persoane din primul autoturism, în vârstă de 56 ani, 31 ani, respectiv, 2 ani şi au fost rănite alte trei persoane, din celelalte două autovehicule.

×
Subiecte în articol: accident drumul morţii Secuieni Neamţ
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close