Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident tragic la Brașov. O persoană a murit și alta este grav rănită, după ce o mașină și o combină agricolă s-au izbit

Accident tragic la Brașov. O persoană a murit și alta este grav rănită, după ce o mașină și o combină agricolă s-au izbit

Accident tragic la Brașov. O persoană a murit și alta este grav rănită, după ce o mașină și o combină agricolă s-au izbit
Sursa foto: Foto: IGSU/Facebook
de M.Z.    |    13 Noi 2017   •   20:40

UPDATE 20.40 - Una dintre persoanele rănite în accidentul produs luni seară între o combină agricolă şi un autoturism a decedat, după ce a fost resuscitată mai multe zeci de minute de medici pentru a fi salvată, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja. 

Potrivit acestuia, a doua victimă are traumatism cranio-cerebral, este conştientă şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, potrivit agerpres.ro.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost blocat pe DN1S (care leagă DN1 cu DN13), în localitatea Părău, după cum a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

----------------------------

Știrea inițială 18.32

Două persoane sunt inconștiente, în urma unui accident tragic produs luni seară la Brașov, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului local pentru Situații de Urgență, Ciprian Sfreja.

Un autoturism și o combină agricolă au intrat în coliziune, între localitățile brașovene Șercaia și Părău, potrivit mytex.ro.

La fața locului se deplasează două echipaje SMURD, unul de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă.

×
Subiecte în articol: accident Brașov accident în Braşov
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close