Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescentă snopită în bătaie de trei fete, în Vaslui. Rudele acuză poliţia că s-a intervenit prea tărziu

Adolescentă snopită în bătaie de trei fete, în Vaslui. Rudele acuză poliţia că s-a intervenit prea tărziu

Caz incredibil într-o localitate din Vaslui, unde o adolescentă de 15 ani a fost snopită în bătaie de alte trei fete. În urma loviturilor primite, adolescenta ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. De la ce a pornit totul.

Adolescentă snopită în bătaie de trei fete, în Vaslui. Rudele acuză poliţia că s-a intervenit prea tărziu
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    15 Dec 2022   •   16:42

Rudele spun că nu este prima dată când cele 3 agresoare o bat pe fată. De fiecare dată, adolescenta era amenințată că dacă va spune ce i s-a întâmplat, va fi bătută și mai tare.

O ceartă între adolescente s-a transformat într-o bătaie în toată regula. Mai întâi, agresoarele au tras-o de păr pe fata de 15 ani apoi au început să o lovească cu pumnii și picioarele.

În cele din urmă, victima a ajuns la spital cu nasul spart. Rudele acuză polițiștii că nu și-au făcut treaba. Oamenii spun că după ce Denisa a ajuns acasă, au sunat de 3 ori la 112 dar echipajele promise nu au venit.

"Poliția orașului Negrești a fost sesizată prin apelul unic de urgență 1 1-2 de către o minoră de 15 ani cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Cu ocazia sesizării au fost indicate și 3 prezumtive autoare, 3 minore, în vârstă de 16 respectiv 17 ani", spun poliţiştii.

 Rudele fetei susțin că nu este primul conflict între cele 4 adolescente și că totul ar fi pornit acum de la niște haine împrumutate.

"De la niște haine, că a dat nepoata mea niște haine și le-a cerut hainele înapoi și nu a mai vrut să îi le dea. De aici conflictul,şi au bătut fata. Nu trebuie să e o bată, trebuie să vină să spună", mărturisește bunica victimei.

Autoritățile locale din Rafaila spun că fetele au mai creat probleme.

"Din cunoștințele noastre sunt copiii din familii vulnerabile. Fetița care a fost lovită face parte dintr-o familie în care părinții sunt despărțiți, plecați în străinătate. Locuiește la bunică.

Și fetele care au lovit fac parte din familii vulnerabile. De regulă, părinții nu se prea implică. Din cunoștințele mele, da, au mai fost neînțelegeri, în schimb nu atât de grave.

Se pare că implicarea familiei nu a fost suficient de bună, pentru că dacă s-a repetat și a fost un eveniment mai violent decât celelalte, cu siguranță nu s-au rezolvat lucrurile", spune Mihaela Badiu, asistent social în cadrul primăriei Rafaila județul Vaslui 

Trei dintre fetele implicate în scandal sunt eleve ale Liceului Tehnologic Nicolae Iorga din Negrești.

"Așteptăm răspunsul organelor de anchetă. În măsura în care se va dovedi vinovăția unor unuia sau altuia, vom lua și noi măsurile necesare", spune Matei Gabriel, directorul Liceului Tehnologic Nicolae Iorga din Negrești.

×
Subiecte în articol: adolescenta batuta Primăria Vaslui
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close