Antena 3 CNN Actualitate Locale "Au lăsat-o să moară în chinuri". Altar cu flori și lumânări în fața spitalului din Botoșani în care Alexandra, tânăra mămică în vârstă de 25, a murit din cauza nepăsării medicilor

"Au lăsat-o să moară în chinuri". Altar cu flori și lumânări în fața spitalului din Botoșani în care Alexandra, tânăra mămică în vârstă de 25, a murit din cauza nepăsării medicilor

Zeci de oameni s-au strâns, sâmbătă seară, în fața Spitalului Județean din Botoșani, unde Alexandra, tânăra mămică în vârstă de 25 de ani, a murit din cauza nepăsării medicilor.

de Andreea Ştefan    |    20 Aug 2023   •   13:21

Printre persoanele venite la spital s-au numărat prietenii Alexandrei, dar și simplii locuitori ai orașului, revoltați de ce s-a întâmplat.

Cazul este anchetat de poliție acum, dar și de DSP și spitalul face verificări interne.

Între timp, familia și cei trei copii rămași acum orfani de mamă se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Zeci de oameni îndurerați și revoltați de cazul tinerei mame care a murit, ignorată de medici în maternitatea din Botoșani, au venit să-i aprindă o lumânare și să lase o floare.

Citește și: Mesaje revoltătoare: Gravida de 25 de ani s-a rugat până în ultimul moment de medicii din Botoşani să o salveze | "Nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet"

”Am fost prietene. Era omul care dacă aveai o problemă și te întâlneai cu dânsa pe stradă, se oprea și vorbea cu tine.

Eram aici (n.r. - la Spitalul Județean din Botoșani), aveam și eu control. M-am îngrozit. Nici nu îmi vine să cred că e posibil așa ceva. 

Vă dați seama câtă încredere poate să aibă un pacient aflându-se în spital și auzind că alt pacient a murit din neglijența personalului?”, a spus o prietenă a Alexandrei.

”Maternitatea Botoșani, cei mai specialiști medici în somn și nepăsare. Au lăsat-o să moară în chinuri”, a mai spus altcineva.

Alexandra, tânăra mamă de 25 de ani, s-a rugat până în ultimul moment de doctori să o salveze.

Dovadă sunt mesajele găsite în telefonul ei, pe care le-a trimis toată noaptea atât medicului de gardă, cât și medicului curant. Îi ruga să opereze pentru că nu mai putea de durere.

Ultimul mesaj i l-a trimis mamei ei, spunând că nu mai are aer. Apoi, tânăra s-a stins din viață.

Anchetatorii fac controale și așteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a vedea exact cauza decesului.

Până atunci, familia și cei trei copii rămași acum orfani de mamă se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

×
Subiecte în articol: Botoșani gravida
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close