Antena 3 CNN Actualitate Locale Andreea, studenta la Medicină omorâtă de iubit, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Andreea, studenta la Medicină omorâtă de iubit, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Studenta de la Medicină din Timișoara, omorâtă de iubit, va fi înmormântată în rochie de mireasă.

Andreea, studenta la Medicină omorâtă de iubit, va fi înmormântată în rochie de mireasă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    27 Mar 2024   •   12:09

Înmormântarea va avea loc mâine, iar între timp apar noi informații despre modul în care a acționat criminalul. 

Potrivit unor surse din anchetă, după ce a ucis-o pe Andreea, băiatul i-a curățat trupul de sânge și-a aranjat părul în jurul gâtului, ca să-i ascundă rănile. 

Anchetatorii au găsit la locul faptei și arma crimei. Este vorba de un cuțit de dimensiuni mari. 

Totodată, în urma verificărilor și investigațiilor făcute în casă, anchetatorii au descoperit, într-un rucsac abandonat pe holul apartamentului, mânerul unui cuțit de dimensiuni mici, dar și mai multe prosoape îmbibate cu sânge, despre care criminalul a mărturisit în fața anchetatorilor că le-a folosit în momentul în care a încercat să șteargă urmele. 

Toate aceste mărturii șocante, spun procurorii, scot la iveală un comportament extrem de violent, dar și furia cu care studentul la Medicină și-a atacat victima. 

Din această cauză, procurorii au solicitat arestarea preventivă pentru 30 de zile şi, spuneau ei în referatul de propunere a arestului preventiv, faptul că asasinul nu are antecedente penale reprezintă un real pericol, având în vedere modul în care a reacționat după ce și-a ucis victima.

El a încercat să fugă, fiind găsit în județul Caraș-Severin, în apropiere de casa unde locuiau părinții lui. 

La aproape cinci zile de când tânărul a fost arestat, acesta a primit o primă vizită în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș. 

Părinții lui au fost cei care l-au vizitat și i-au adus haine de schimb, pentru că asasinul va pleca spre Capitală, acolo unde va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili cu exactitate dacă a avut sau nu discernământ în momentul producerii crimei.

Între timp, momente sfâșietoare au loc la capela unde a fost depus trupul neînsuflețit al studentei de 21 de ani.

Părinții acesteia au decis să o înmormânteze în roche de mireasă. De altfel, aceștia susțin că nu aveau foarte multe detalii despre relația fiicei lor cu Mirel Dragomir. 

Rămâne însă un mister și asta încearcă anchetatorii să afle, cum anume a fost posibil ca, deși Mirel Dragomir declara faptul că au o relație de iubire încă din octombrie, puțini erau cei care știau, într-adevăr, de relația dintre cei doi.

×
Subiecte în articol: Timis rochie de mireasã
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close