Antena 3 CNN Actualitate Locale Un angajat de la Ferma Dacilor rupe tăcerea: "A fost substanță inflamabilă. Ardea piatra"

Un angajat de la Ferma Dacilor rupe tăcerea: "A fost substanță inflamabilă. Ardea piatra"

Un angajat de la Ferma Dacilor a rupt tăcerea. Acesta a spus, la Antena 3 CNN, că ar fi fost pusă o substanță inflamabilă pe clădirea care a luat foc în a doua zi de Crăciun.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Ian 2024   •   21:30

Un angajat al Fermei Dacilor a vorbit despre ce s-a întâmplat la pensiune în ziua în care a izbucnit incendiul. El a spus că patronul, Cornel Dinicu, era disperat în acele momente și că încerca să stingă focul, cot la cot cu pompierii. 

"Era disperat. Încerca să stingă focul cu un furtun. Fiul cel mare a luat masca de gaze. A încercat și alături de pompieri. Eu l-am văzut lângă pompieri, până când l-au luat și i-au zis 'oprește-te că nu mai ai ce sa faci'.

Citește și: Nou scandal la Ferma Dacilor. Un localnic din Gura Vadului susține că întreg complexul este construit ilegal pe terenul lui

Toată instalația fermei a fost făcută de niște electricieni profesioniști. Incendiul a pornit pe o suprafață destul de mare, nu cu un focar și apoi s-a extins.

Nu am niciun dubiu că s-a folosit o substanță inflamabilă. A fost o substanță inflamabilă puternică. Ardea piatra" a mărturisit Iulian.

El a spus că crede că în spatele acestui incendiu ar fi fost atragerea cuiva într-un scandal.

"Credința mea e că cu necazul ăsta s-a încercat atragerea cuiva într-un scandal. Unei persoane care lucrează în armată", a mai spus Iulian.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close