Antena 3 CNN Actualitate Locale Nou scandal la Ferma Dacilor. Un localnic din Gura Vadului susține că întreg complexul este construit ilegal pe terenul lui

Nou scandal la Ferma Dacilor. Un localnic din Gura Vadului susține că întreg complexul este construit ilegal pe terenul lui

Un localnic din Gura Vadului susține că Ferma Dacilor a fost construită ilegal, pe o bucată din terenul său. Bărbatul spune că se află în proces cu primăria.

de Delia Bulgaru    |    Ioana Mircea    |    03 Ian 2024   •   11:01

Un nou scandal lovește Ferma Dacilor. Corneliu Papina, un localnic din Gura Vadului, îl acuză pe Cornel Dinicu, patronul Ferma Dacilor, că a construit complexul pe o parte din terenul său.

Bărbatul susține că în acea zonă el deține două hectare de teren și că Cornel Dinicu i-ar fi ocupat ilegal 1.500 de metri, din terenul său, loc pe care a construit Ferma Dacilor.

Citește și: Incendiu de vegetație lângă Ferma Dacilor. Focul a cuprins sute de metri de teren

Corneliu Papina a precizat, la Antena 3 CNN, că acest lucru ar fi fost făcut cu ajutorul primarilor din ultima perioadă și că în prezent se află în proces cu primăria Gura Vadului pentru acest lucru.

Între timp, primarul actual al comunei Gura Vadului, cât şi fostul edil, dar şi un funcționar sunt cercetaţi în dosarul Ferma Dacilor.

Procurorii au mai stabilit că atât primarul actual al comunei Gura Vadului, Nicolae Marius Sora, cât și fostul primar, Constantin Lungu, dar și un funcționar din primărie au emis certificate de atestare a extinderii construcției, omițând să verifice îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege.

Cei trei sunt cercetați acum pentru fals intelectual și abuz în serviciu.

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close