Antena 3 CNN Actualitate Locale Atenţionare de zgomot la Poligonul Smârdan din Galaţi | Autorităţile fac apel la oameni să nu mai sune la 112

Atenţionare de zgomot la Poligonul Smârdan din Galaţi | Autorităţile fac apel la oameni să nu mai sune la 112

În intervalul 4 decembrie - 15 decembrie, Poligonul de la Smârdan va găzdui exerciții de luptă cu muniţie reală desfășurate de către Garnizoana Galați. Autorităţile fac apel al calm şi îndeamnă populaţia să nu mai sune la 112.

Atenţionare de zgomot la Poligonul Smârdan din Galaţi | Autorităţile fac apel la oameni să nu mai sune la 112
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    04 Dec 2023   •   17:05

Potrivit Garnizoanei Galați, aceste exerciții militare sunt parte a unui program obișnuit de antrenament și sunt complet planificate.

În contextul desfășurării acestor activități, se face un apel către populație să rămână calmi și să nu intre în panică. Măsurile de precauție necesare vor fi luate pentru a asigura siguranța tuturor cetățenilor, iar Garnizoana Galați este în strânsă colaborare cu autoritățile locale pentru gestionarea adecvată a situației.

Astfel, începând cu data de 4 decembrie și până pe 15 decembrie, Poligonul de la Smârdan va găzdui exerciții de luptă desfășurate de către Garnizoana Galați. Activitățile planificate includ trageri cu muniție reală în următorul interval orar: între 4 și 8 decembrie, zilnic, în intervalul 8:00 – 20:00, precum și între 11 și 15 decembrie, zilnic, în același interval orar.

Exercițiile militare au ca scop consolidarea pregătirii forțelor armate și asigurarea capacității acestora de a răspunde în mod eficient în fața diverselor posibile amenințări.

×
Subiecte în articol: alerta apel 112 apel 112
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close