Antena 3 CNN Actualitate Locale Șofer de autobuz, atacat cu sabia în timpul unei curse, la Târgoviște

Șofer de autobuz, atacat cu sabia în timpul unei curse, la Târgoviște

Incidentul a avut loc în cursul zilei de luni, în cartierul micro XI. Un tânăr recalcitrant a atacat șoferul unui autobuz nou, cu o sabie.

Șofer de autobuz, atacat cu sabia în timpul unei curse, la Târgoviște
Sursa foto: Facebook / Cristian Daniel Stan
de Cristi Georgescu    |    26 Apr 2021   •   13:42

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, l-a atacat pe bărbatul care efectua cursa de transport public, cu unul dintre autobuzele hibrid marca Mercedes, achiziționate în primăvara acestui an.

Autobuzul cu pricina fusese abia scos pe traseu, la momentul la care bărbatul l-a distrus cu o sabie.

Din primele informații, se pare că tânărul de 23 de ani a atacat șoferul autobuzului și a lovit cu sabia geamul lateral față. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care l-au imobilizat pe agresor imediat. Pentru că era foarte agitat, acesta a fost dus la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgoviște.

Cel mai probabil i se vor recolta și probe pentru a se vedea dacă tânărul consumase substanțe interzise. În cauza polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Autobuzele hibrid au ajuns în Târgoviște la mijlocul lui martie

În data de 17 martie, primarul Cristian Daniel Stan a anunțat că sosiseră 11 autobuze hibrid, marca Mercedes.

"Primele 11 autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, destinate Primăriei Municipiului Târgoviște, au ajuns astăzi în oraș! Încă 6 vor ajunge duminică, 10 săptămâna viitoare, cu precizarea că în cursul lunii aprilie toate cele 28 de autobuze vor fi în circulație.

De menționat că cel mai ”NOU” autobuz existent până astăzi în parcul auto al transportatorului târgoviștean avea o vechime de 17 ani", a explicat ediulu, pe contul său de Facebook, la acel moment.

Autobuzele achiziționate de Primăria Târgoviște sunt echipate cu senzori numărare călători; sistem informare călători audio-video in/out bus – panouri LED; LCD – 21.5"; sistem CCTv interior bus + video exterior - 4 camere interioare si 2 camere exterioare; sistem comunicare audio-video sofer-calatori; computer de bord; echipament de vânzare bilete - instalat în bus, la șofer, cu opțiune de validare; validator dual; modul comunicații autobuz-CAN; terminal controlori; automat de reîncărcare bilete (instalat in autobuz); sistem integrat de gestiune si diagnosticare electronica, explica primarul din Târgoviște, la mijlocul lunii martie.

‼️ Moment de referință pentru transportul public târgoviștean! ? Primele 11 autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid,...

Publicată de Cristian Daniel Stan pe Miercuri, 17 martie 2021

×
Subiecte în articol: autobuz distrus sabie
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close