Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat căzut la pământ, lovit cu bestialitate în ”orașul clanurilor”

Bărbat căzut la pământ, lovit cu bestialitate în ”orașul clanurilor”

Noi imagini din Murgeni, orașul terorizat de interlopi. Un telespectator a surprins o bătaie în plină stradă, petrecută în urmă cu câteva săptămâni, înainte de confruntarea violentă dintre clanuri.

Bărbat căzut la pământ, lovit cu bestialitate în ”orașul clanurilor”
11 Iun 2020   •   15:01

În imagini se poate vedea cum o persoană căzută la pământ este lovită cu brutalitate de mai multe persoane. 

Dan Antonescu, fost șef al Direcției Omoruri, a declarat la Antena 3 că este vorba despre 3 familii de romi care au niște conflicte mai vechi. 

”Unul dintre ele datează de 15 ani. De vreo 5 ani, Poliția județului Vaslui asigură în acea perioadă, așa zisei vacanțe din august, în care majoritatea membrilor familiilor revin în țară, asigură liniștea în zona respectivă. Patrule, tot felul de acțiuni care să îi descurajeze pe cei care sunt dispuși la violențe”, a declarat acesta. 

”Ceea ce vedeți pe imagini este un fel de activitate clasică a lor. Se ceartă, se bat, după care se împacă”, a adăugat acesta. 

Localnicii spun că sunt terorizați de interlopi și fac apel către premierul Orban și către membrii Guvernului să fie protejați.

De ani întregi, oamenii sunt îngroziți de oamenii care le sparg locuințele, le fură mașinile, iar pe bătrâni îi atacă în ziua în care primesc pensiile. 

 

×
Subiecte în articol: Murgeni
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close