Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit în parcul IOR din Bucureşti, imediat după ce a fost văzut când bea dintr-o sticlă

Un bărbat a murit în parcul IOR din Bucureşti, imediat după ce a fost văzut când bea dintr-o sticlă

Un bărbat a fost găsit mort în Parcul IOR din Bucureşti. El şi-a pierdut cunoştinţa şi a murit, imediat după ce a fost vâzut când bea dintr-o sticlă.

Un bărbat a murit în parcul IOR din Bucureşti, imediat după ce a fost văzut când bea dintr-o sticlă
Sursa foto: Arhivă
de Andreea Gelatu    |    16 Apr 2024   •   11:38

Polițiștii Capitalei au fost sesizați printr-un apel la 112 că într-un parc din Sectorul 3 unui bărbat i s-a făcut rău, după ce a ingerat o substanţă dintr-o sticlă. 

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului.

"La data de 16 aprilie 2024, Poliția Capitalei- Secția 12 a fost sesizată, prin apel 112 cu privire la faptul că, în interiorul unui parc din Sectorul 3, un bărbat a fost văzut ingerând o substanță dintr-o sticlă pe care o avea asupra sa, după care a prezentat o stare de rău.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse pentru salvarea acestuia, a constatat decesul, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei", transmite Poliţia Capitalei.

×
Subiecte în articol: parcul ior barbat gasit mort substanta
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close