Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost reținut

Bărbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost reținut

Bărbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost reținut
14 Aug 2018   •   10:52

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce acesta a aruncat un cocktail Molotov în curtea sediului PSD Vrancea, din municipiul Focşani, a informat marţi IPJ Vrancea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean, luni în jurul orei 22,00 poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi aruncat cu o sticlă ce conţinea o substanţă inflamabilă îmbibată într-un material textil, în curtea sediul unei formaţiuni politice.

"În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 45 de ani, bănuit de săvârşirea faptei. Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Focşani pentru a fi audiat, iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la distrugere.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: retinut cocktail Molotov
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close