Antena 3 CNN Actualitate Locale Două clanuri s-au bătut cu săbii şi cuţite, la Galaţi. 7 oameni răniţi. Mascaţii au blocat intrările la spital

Două clanuri s-au bătut cu săbii şi cuţite, la Galaţi. 7 oameni răniţi. Mascaţii au blocat intrările la spital

Au fost bătăi noaptea trecută în localitatea Iveşti din Galaţi. Două clanuri s-au confruntat cu săbii şi cuţite în mijlocul străzii. Şapte oameni au ajuns la spital, doi dintre ei în stare gravă. Poliţia şi jandarmii au intervenit ca să despartă găştile, iar mascaţii au blocat intrările în spital.

Două clanuri s-au bătut cu săbii şi cuţite, la Galaţi. 7 oameni răniţi. Mascaţii au blocat intrările la spital
de Gabi Vlad    |    01 Mai 2022   •   10:15

Peste 50 de bărbaţi şi femei, membri ai celor două clanuri, s-au bătut în mijlocul străzii. Se pare că tot conflictul a pornit de la disputa dintre doi bărbaţi, iar ulterior totul a degenerat. 

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, intervenind pentru aplanarea scandalului.

Şapte oameni au ajuns la spital, iar doi dintre ei erau în stare gravă din cauza rănilor produse de cuţite şi săbii.

Iniţial rănitii în urma luptei au ajuns prin mijloacele proprii, cu maşinile, la Spitalul Anton Cincu din Tecuci, unde au fost mobilizate importante forţe de ordine. Paznicii spitalului spun că răniţii au fost însoţiţi de câteva sute de rude şi cunoscuţi.



Poliţia şi jandarmii au intervenit pentru a despărţi cele două găşti şi totodată au fost nevoiţi să blocheze cu mascaţii intrările în spitale, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Starea gravă a pacienţilor, în special a doi dintre aceştia, care prezentau multiple plagi produse de cuţite sau sabii, i-a determinat pe medicii tecuceni să solicite transferul la Galaţi.

5 răniţi au fost tranferaţi cu ambulanţa şi SMURD-ul la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Şi aici forţele de ordine şi mascaţii au încercuit spitalul blocând accesul rudelor agitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal iar olitiştii efectuează cercetări cu privire la acest incident. Până în acest moment nici una dintre părţi nu a reclamat agresiunea.

Update 11:00. Două persoane au fost reţinute în urma audierilor făcute de poliţişti. Dintre cei răniţi, doar trei sunt în spital, dintre care unul în stare critică, în comă.

×
Subiecte în articol: Galați Ivești clanuri interlope
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close