Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie pe frigidere și mașini de spălat, la Arad. Mai mulți oameni s-au călcat în picioare ca să prindă reducerile

Bătaie pe frigidere și mașini de spălat, la Arad. Mai mulți oameni s-au călcat în picioare ca să prindă reducerile

Bătaie și cozi de sute de oameni, la deschiderea unui parc de retail din Arad. Localnicii și-au dat coate ca să ajungă să cumpere, nu tigăi, așa cum eram obișnuiți până acum, ci electrocasnice.

Bătaie pe frigidere și mașini de spălat, la Arad. Mai mulți oameni s-au călcat în picioare ca să prindă reducerile
Sursa foto: TikTok I demeseriedintar
de Daciana Cordoş    |    02 Noi 2023   •   11:26

Deschiderea unui parc de retail în Arad a adus cu sine o scenă neobișnuită, marcată de bătăi și cozi de sute de oameni.

În loc să vină să cumpere țigări, așa cum erau obișnuiți până acum, localnicii au venit în număr mare pentru a achiziționa electrocasnice la prețuri promoționale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De la televizoare și cafetiere la mașini de spălat, toate acestea au fost oferite la prețuri atractive de către Carrefour Arad, ceea ce a atras un val de cumpărători entuziaști.

Cu coșurile pline, arădenii au mers la casele de marcat, unde au fost nevoiți să aștepte la cozi imense pentru a-și achita notele de plată.

Citește și: "Stai domnule, ești nebun la cap?". Zeci de oameni s-au călcat în picioare pentru cașcaval la preț redus, în Suceava. Imaginile au devenit virale

Cu toate acestea, au apărut conflicte atunci când mai multe persoane doreau același produs.

În imagini, se pot observa două femei care se luptă pentru o mașină de spălat, ținându-se amândouă de ea într-un mod violent.

De asemenea, mai mulți bărbați s-au implicat în lupte pentru a obține un frigider sau o mașină de spălat la preț redus.

În fața aglomerației și a tensiunilor crescânde, unii oameni au decis să renunțe și să se retragă din această competiție acerbă, simțind o oarecare dezamăgire.

@demeseriedintar Bataie pe frigidere si masini de spalat in Arad ? #carrefour #Arad #frigidere #expressoare #masinidespalat #viral #fy ♬ sunet original - Fără nume

×
Subiecte în articol: Supermarket cozi electrocasnice bătaie
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close