Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătută de iubit fiindcă și-a găsit un loc de muncă. "Nu i-a convenit că lucrau şi bărbaţi"

Bătută de iubit fiindcă și-a găsit un loc de muncă. "Nu i-a convenit că lucrau şi bărbaţi"

Bătută de iubit fiindcă și-a găsit un loc de muncă. "Nu i-a convenit că lucrau şi bărbaţi"
Sursa foto: foto: Pexels
23 Feb 2018   •   14:09

O tânără de 19 ani din județul Gorj, Irina, a fost bătută de fostul ei iubit fiindcă și-a găsit un loc de muncă. 

Casian Durdan, în vârstă de 22 de ani, nu era de acord ca iubita lui să muncească fiindcă la locul de muncă erau și bărbați în jurul ei și era gelos. 

„Ne-am certat pe tema că nu mă lăsa să mă angajez. Eu mai mergeam pe la el, nu locuiam împreună. Mă angajasem la o fabrică de cablaje, în Severin, şi nu i-a convenit că lucrau şi bărbaţi. Eram împreună de aproximativ un an şi jumătate. A mai fost violent, la început o palmă, apoi cu pumnul, din ce în ce mai multe“, a spus Irina, potrivit Adevărul

După ce s-au despărțit, tânăra a mers în apartamentului fostului iubit, însoțită de bunică, pentru a-i duce lucrurile rămase la ea. Acesta le-a bătut atât pe ea, cât și pe bunica ei. 

„Ne-am întâlnit pe stradă, dar nu a vrut să ia inelele. Apoi suna şi mă ameninţa să i le duc. Noi suntem vecini. Nu am mai putut să mai rabd să mă ameninţe. L-am sunat să coboare să i le dau le scară şi nu a vrut, atunci am mers şi am bătut la uşă. A insistat să intru, dar eu nu am vrut. Am băgat inelele în plasă şi în momentul când am vrut să pun plasa jos m-a tras în casă şi m-a bătut. Mama era afară, la uşă. E bolnavă cu inima şi i s-a făcut rău. A căzut din picioare. Am reuşit să ies afară, dar a venit şi a început să ne lovească în continuare. A dat cu pumnii, cu picioarele, mai ales în mama mea. I-a spart telefonul în cap. Mie mi-a dat cu picioarele în faţă, eram plină de sânge, hainele rupte“, a mai povesit tânăra. 

×
Subiecte în articol: batuta iubit tanara Irina loc de munca barbati
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close