Antena 3 CNN Actualitate Locale Bazar caritabil, transformat într-o petrecere cu mici și manele, la un liceu de prestigiu din Sibiu

Bazar caritabil, transformat într-o petrecere cu mici și manele, la un liceu de prestigiu din Sibiu

Un colegiu renumit din Sibiu a organizat un bazar caritabil care s-a transformat într-o petrecere cu mici şi sarmale.

Bazar caritabil, transformat într-o petrecere cu mici și manele, la un liceu de prestigiu din Sibiu
Sursa foto: oradesibiu.ro
de Ştefan Petrică    |    22 Dec 2022   •   14:48

Elevii de la Colegiul Naţional "Samuel von Brukenthal" au organizat miercuri, 21 decembrie, un târg menit să stângă fonduri pentru "Hospice Casa Speranţei".

Târgul s-a finalizat cu o petrecere, după ce elevii au încins grătarele şi au pus manele la volumul maxim în curtea liceului, potrivit oradesibiu.ro

Directoarea colegiului susține că acțiunea s-a petrecut strict pe domeniul școlii, iar muzica a fost imediat oprită când s-a constatat că e prea tare.

„Totul s-a desfășurat în incinta școlii, nu pe domeniul public. A fost o acțiune exclusiv în școală, pe terenul școlii. Când am sesizat că muzica este prea tare, s-a oprit. Nu a fost nici o petrecere, a fost o acțiune de strângere de fonduri pentru elevii nevoiași din școală și pentru hospice-ul de copii.

Este o activitate tradițională a școlii care s-a desfășurat în fiecare an, excluzând anii de pandemie”, a spus directoarea Colegiului Național Samuel von Brukenthal, Monica Hay.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Constantin Dincă, a descris situația ca fiind una „regretabilă”.

„Noi nu am fost înștiințați de organizarea acestui bazar. E regretabil dacă s-a ajuns la nivelul acesta. Păcat, mare păcat”, spune Dincă.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close