Antena 3 CNN Actualitate Locale Un biciclist care circula prin centrul Brăilei a murit după ce a fost lovit de o automacara

Un biciclist care circula prin centrul Brăilei a murit după ce a fost lovit de o automacara

Un bărbat de 64 de ani din Brăila a fost accidentat, marți, de o automacara, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din centrul municipiului. Acesta a murit ieri, la spital, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Un biciclist care circula prin centrul Brăilei a murit după ce a fost lovit de o automacara
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    16 Iun 2022   •   12:29

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că în zona Piaţa Traian din municipiul Brăila ar fi avut loc un eveniment rutier.

"Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Brăila, în timp ce se deplasa cu o automacara pe Calea Călăraşilor, din direcţia strada Rubinelor către strada Oituz, ar fi acroşat un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Brăila, ce se deplasa în aceeaşi direcţie, pe bicicletă.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cursul zilei de miercuri acesta a decedat", se arată într-un comunicat remis joi de IPJ Brăila.

Şoferul automacaralei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal si sunt continuate cercetările pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: biciclist Brăila a murit automacara
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close