Antena 3 CNN Actualitate Locale Botez cu mâncare expirată și mizerie de nedescris la un restaurant din Feldioara

Botez cu mâncare expirată și mizerie de nedescris la un restaurant din Feldioara

O petrecere de botez la un restaurant din Feldioara, Brașov, s-a transformat într-un coșmar, după ce zece adulți și un copil au ajuns de urgență la spital. Un control al Protecției Consumatorilor a scos la iveală condițiile îngrozitoare din bucătăria localului.

Botez cu mâncare expirată și mizerie de nedescris la un restaurant din Feldioara
Sursa foto: sursa: CJPC Brașov
09 Feb 2020   •   09:53

În total, 50 de persoane au participat la petrecerea de botez de la restaurantul din Feldioara. După câteva ore, zece adulți, dar și un copil, au ajuns de urgență la spital.

Oamenii s-a prezentat inițial la Centrul de Permanență Feldioara, însă apoi au fost transportați la spitalul din Brașov, toți fiind suspecți de toxinfecție alimentară.

În urma unei sesizări a IPJ Brașov, o echipă din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) a efectuat un contrl la restaurantul din Feldioara.

"La momentul controlului am constatat că în spațiul de producție nu se întruneau condițiile minime obligatorii necesare respectiv vesela si produsele nu erau dezinfectate, se refoloseau ambalajele, depozitarea necorespunzătoare, frigidere ruginite fără grafice de temperatură, materie primă fără elemente de identificare, stare termică a produselor alimentare modificată, produse în afara datei limita de consum, lipsa probe alimentare corespunzătoare, ouăle nu erau dezinfectate, personalul care a manipulat alimentele nu a putut prezenta carnet si analize de sănătate la zi", se arată într-o informare a CJPC Brașov.

Mâncare expirată la un botez la un restaurant din Feldioara, Brașov

DSP Brașov a suspendat activitatea restaurantului, iar reprezentantul societății comerciale care administrează restaurantul a fost invitat luni, 10 februarie 2020, la sediul Poliției, pentru audieri.

×
Subiecte în articol: Feldioara toxinfectie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close