Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care o căruţă este spulberată de o maşină în Botoşani. O persoană a fost rănită

Momentul în care o căruţă este spulberată de o maşină în Botoşani. O persoană a fost rănită

Incidentul a avut loc joi la miezul nopții în localitatea Săgarcea, acolo unde camerele de supraveghere au surprins momentul în care o maşină izbește violent o căruță nesemnalizată, oprită în faţa unei curţi.

Momentul în care o căruţă este spulberată de o maşină în Botoşani. O persoană a fost rănită
Sursa foto: Captura video
de Claudia Popovici    |    30 Aug 2021   •   23:48

Potrivit poliţiştilor botoșăneni, care au publicat imaginile pe reţelele de socializare, doi bărbaţi au oprit căruța pe drumul judeţean în faţa unei curţi din Segarcea, să stea de vorbă cu un localnic.

În imagini se observă că niciunul dintre bărbaţi nu poartă vestă reflectorizantă, iar atelajul abia se zăreşte în întuneric. La un moment dat, un şofer nu vede capcana de pe şosea şi intră cu toată viteza în căruţă, spulberând-o.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Atenţie, urmează imagini cu impact emoţional.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere pot fi urmărite AICI.

În momentul impactului, cei doi bărbaţi au fost izbiți de pământ în timp ce vecinul care vorbea cu ei a scăpat ca prin urechile acului cu o sperietură zdravănă.

Potrivit IPJ Teleorman, unul din bărbaţi va necesita internare pentru că a suferit răni, iar medicii vor trebui să-i pună o tijă în picior.

„Şoferul, în schimb, a scăpat teafăr. La fel şi calul", spun cei de la Atenţie Poliţia Botoşani. 

 

×
Subiecte în articol: caruta cal masina
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close