Antena 3 CNN Actualitate Locale Casa Miţa Biciclista a ajuns celebră după ce a fost decorată de Crăciun. Mii de oameni au mers deja să facă poze

Casa Miţa Biciclista a ajuns celebră după ce a fost decorată de Crăciun. Mii de oameni au mers deja să facă poze

Una dintre cele mai frumoase clădiri din Bucureşti, Casa Miţa Biciclista, s-a împodobit de sărbătoare. Cei mai apreciaţi artişti florali din Europa s-au ocupat de decorarea casei istorice.

de Alin Amouni    |    05 Dec 2023   •   16:23

Casa Miţa Biciclista, din Piaţa Amzei din Bucureşti, a fost împodobită de Crăciun, iar mii de oameni au venit deja pentru a se poza.

"Este pentru prima dată când venim. Am văzut pe instagram, pe Facebook, ştiri, comunicate de presă şi am fost curioasă să văd despre ce e vorba.

Este foarte frumos. Este ceva deosebit şi, ca drept dovadă, toată lumea vine să facă poze", a spus o turistă despre Casa Miţa Biciclista.

"Toată lumea vine să facă poze cu Casa Miţa Biciclista"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Destul de impresionant având în vedere că eu sunt din Constanţa şi la noi nu prea se împodobeşte în felul acesta", a spus un tânăr.

Faţada casei Miţa Biciclista a fost decorată cu ajutorul a 11 lămpi speciale de 2,5 metri înălţime, aproape 50 de cadele gigant, peste 200 de metri de ghirlande de brad, 2.000 de metri de lumină led şi şase brazi cu o înălţime de patru metri.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close