Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a aflat cauza morții lui Alex, tânărul agent SASS care s-a prăbușit pe trotuar, în fața penitenciarului, după ce a ieșit din tură

S-a aflat cauza morții lui Alex, tânărul agent SASS care s-a prăbușit pe trotuar, în fața penitenciarului, după ce a ieșit din tură

Alex avea 31 de ani și era agent în cadrul SASS (Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială) din Penitenciarul Aiud. Acesta a murit luni, chiar după ce a ieşit din tură, deși nu era înregistrat nicăieri ca suferind de vreo boală cronică sau de o altfel de afecțiune.

S-a aflat cauza morții lui Alex, tânărul agent SASS care s-a prăbușit pe trotuar, în fața penitenciarului, după ce a ieșit din tură
Sursa foto: Facebook/ Alex Dreghici
de Mia Lungu    |    09 Ian 2024   •   22:54

Diagnosticul de infarct miocardic a fost pus în urma necropsiei ce a avut loc în cursul zilei de marți, 9 ianuarie.

Agent operativ la SASS, lui Alexandru-Cristian Dreghici i s-a făcut rău imediat după ce a ieşit din serviciu, pe trotuarul din faţa Penitenciarului. Agentul lucra de un deceniu la structura de la Penitenciarul Aiud.

Colegii acestuia din Poliția Aiud au deschis dosar penal "in rem" pentru ucidere din culpă, pentru a putea afla cauza morții. Nu există deocamdată suspiciuni privind alte cauze ale decesului.

Colegii îl plâng pe Alexandru: "A fost ultimul cu care am dat mâna"

Unul dintre tinerii mei colegi, un tânăr care a crescut sub ochii mei, un tânăr pe care l-am îndrumat şi sfătuit, alături de care am participat la zeci de misiuni, împreună cu care am mâncat la aceeaşi masă ani de zile, unul dintre copiii mei, a plecat la ceruri! Azi dimineaţă, la ora 7:30, când am ieşit din serviciu, a fost ultimul coleg cu care am dat mâna. Acum, nu mai este!

Doamne, cât de crudă poate fi viaţa, uneori! Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Penitenciarul Aiud şi SASS au pierdut un om de valoare. Noi, cei care am muncit alături de tine, am pierdut un prieten şi un camarad de nădejde", a transmis, pe o reţea de socializare, un angajat al Penitenciarului Aiud.

"Ne-a părăsit un om de mare caracter"

Şi reprezentanţii Sindicatului de la Penitenciarul Aiud au transmis un mesaj de condoleanţe la" trecerea la cele veşnice, la o vârstă prea tânără" a colegului lor.

"Dragi colegi, vă anunţ cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veşnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru-Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud. Nu există cuvinte care să poată alina durerea şi tristeţea familiei, rudelor şi apropiaţilor.

Noi, colegii lui, împărtăşim această mare pierdere, durere şi urăm multă putere familiei întru depăşirea acestei mari tristeţi! Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare.Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea şi înţelepciunea.

Un specialist priceput şi un om cu o conduită ireproşabilă. Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Federaţiei Sindicatelor din Sistemul Penitenciar.

×
Subiecte în articol: agent SASS Penitenciarul Aiud cauza morţii
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close