Antena 3 Actualitate Locale Caz cutremurător în România! Un adolescent de aproape 13 ani și-a pus capăt zilelor

Caz cutremurător în România! Un adolescent de aproape 13 ani și-a pus capăt zilelor

01 Feb 2019   •   11:00
Caz cutremurător în România! Un adolescent de aproape 13 ani și-a pus capăt zilelor
Sursa foto: foto- Pexels

Un adolescent de aproape 13 ani a fost găsit fără suflare în locuința sa din comuna Spulber. Acesta se afla în plasament în familia unui asistent maternal care a alertat imediat Poliția și pe cei de la Protecția Copilului. 

Tânărul mai avea doi frați, unul de 7 ani și altul de 16 ani. 

"Toţi cei trei copii aveau o dezvoltare corespunzătoare vârstei, fără afecţiuni cronice, cu caracterizări pozitive, atât ale familiei de plasament, cât şi ale specialiştilor DGASPC Vrancea, precum şi de la şcoală, medic de familie, comunitate. La niveul DGASPC Vrancea s-a demarat de îndată o anchetă administrativă prin convocarea tuturor factorilor implicaţi la sediul DGASPC Vrancea, iar organele de cercetare au demarat la rândul lor cercetări specifice. Fraţii minorului vor fi incluşi într-un program de consiliere psihologică şi faţă de aceştia se vor lua toate măsurile de suport psiho-emoţional", potrivit Adinei Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vancea, potrivit Adevărul. 

Momentan nu se știe ce l-a determinat pe adolescent să recurgă la gestul extrem. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close