Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz revoltător în Gorj: Un tată este acuzat că și-a violat fiica de doar 11 ani

Caz revoltător în Gorj: Un tată este acuzat că și-a violat fiica de doar 11 ani

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Jupâneşti, a fost reţinut şi apoi arestat preventiv, el fiind acuzat de agresiune sexuală asupra fiicei sale de 11 ani, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

Caz revoltător în Gorj: Un tată este acuzat că și-a violat fiica de doar 11 ani
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Ian 2020   •   10:14

Potrivit acestuia, pe 26 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 35 de ani, din comuna Jupâneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

"În urmă cu o zi (sâmbătă, 25 ianuarie n.r.), poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 31 de ani, din comuna Jupâneşti, despre faptul că soţul său ar fi supus-o pe fiica lor de 11 ani la gesturi sexuale nepotrivite. Luni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările privind infracţiunea de agresiune sexuală, iar bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Târgu Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă", a precizat Victor Ţuhaşu.

El a adăugat că, în urma probatoriului administrat, instanţa de judecată a admis propunerea organelor de urmărire penală, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de bărbat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: IPJ Gorj
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close