Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Botoşani! Un tânăr şi-a anunţat moartea pe Facebook, dar nimeni nu l-a luat în serios. Câteva ore mai târziu, Dani s-a spânzurat

Caz șocant în Botoşani! Un tânăr şi-a anunţat moartea pe Facebook, dar nimeni nu l-a luat în serios. Câteva ore mai târziu, Dani s-a spânzurat

Caz șocant în Botoşani! Un tânăr şi-a anunţat moartea pe Facebook, dar nimeni nu l-a luat în serios. Câteva ore mai târziu, Dani s-a spânzurat
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    26 Sep 2017   •   09:14

Presa din Botoşani scrie că un tânăr de 24 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, dispărut de acasă de aproape două luni, a fost găsit spânzurat, într-o lizieră de salcâmi aflată la circa un kilometru de sat.

Trupul neînsufleţit era într-o stare avansată de descompunere, tânărul fiind recunoscut de familie după îmbrăcăminte şi încălţăminte. 

Tânărul Dănuţ Chipăruş şi-a anunţat moartea pe pagina lui de Facebook, dar nimeni nu a tratat mesajul lui cu seriozitate, scrie observator.tv.

„Sfârșit de viață pentru mine, m-am săturat de jigniri, înjurături și bătaie de joc, sunt rău cât trăiesc și o să fiu bun când nu o sa mai fiu”, a scris Dani pe Facebook în 3 august.

„Da frate că e mai bine așa, am avut o viața de nimic... m-am născut, am muncit și acum e timpul să scape taicamiu de mine, el întotdeauna m-a vrut mort, acum să știe toată lumea motivul”, a continuat tânărul, care, luni, a fost găsit spânzurat de un copac de la marginea unei liziere din apropierea satului Mănăstireni.

×
Subiecte în articol: spanzurat caz socant
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close