Antena 3 CNN Actualitate Locale Spaima hoţilor din Satu Mare a dat o nouă lovitură de 90.000 de lei. Ce metodă a folosit şi cum a fost prins

Spaima hoţilor din Satu Mare a dat o nouă lovitură de 90.000 de lei. Ce metodă a folosit şi cum a fost prins

Un bărbat de 46 de ani, recent eliberat din închisoare, a dat o nouă lovitură de 90.000 de lei în Satu Mare. Ce metodă a folosit şi cum a fost prins.

Spaima hoţilor din Satu Mare a dat o nouă lovitură de 90.000 de lei. Ce metodă a folosit şi cum a fost prins
Sursa foto: presasm.ro
de Claudia Popovici    |    24 Ian 2023   •   23:30

Eliberat de circa două săptămâni din penitenciar, individul în vârstă de 46 de ani şi-a ales drept țintă casa unor bătrâni din Tiream, Satu Mare.

Mai exact, vineri pe 20 ianuarie, individul a fost surprins în casă de către fiica păgubiților (soț și soție, circa 80 de ani).

Hotul nu s-a panicat pentru că dăduse lovitura, şi a invocat o serie de scuze pentru a părăsi imediat casa. 

Imediat femeia a sunat imediat la 112. Urmare cercetărilor s-a stabilit că individul a reușit să fure o pungă în care se aflau 90.000 de lei dintr-un dulap.

La nici 24 de ore, hoțul a fost prins, dar polițiștii nu au mai reușit să recupereze decât puțin peste 20.000 de lei, restul fiind cheltuiți de infractor.

Potrivit presasm.ro individul are un cazier penal deloc de invidiat, calificându-se drept unul dintre cei mai mari infractori din județul Satu Mare.

El a fost reținut pentru 24 de ore şi ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

 

 

×
Subiecte în articol: hot Satu Mare furt locuinţă
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close