Antena 3 CNN Actualitate Locale Cinci tineri care mergeau la mare, la un pas să ardă de vii, după ce au zburat cu maşina de pe autostradă, la Agigea

Cinci tineri care mergeau la mare, la un pas să ardă de vii, după ce au zburat cu maşina de pe autostradă, la Agigea

Cinci tineri care mergeau la mare au fost la un pas să ardă de vii, în această dimineaţă, după ce au zburat cu maşina de pe autostradă, peste un sens giratoriu, la Agigea.

Cinci tineri care mergeau la mare, la un pas să ardă de vii, după ce au zburat cu maşina de pe autostradă, la Agigea
de Cătălina Buzoianu    |    06 Iun 2021   •   10:12

Accidentul s-a produs la ieşire de pe autostrada A4, în sensul giratoriu de la Agigea. Din cauza vitezei, a alcoolului şi a distracţiei din maşină, şoferul nu a observat că se termină autostrada şi a intrat în plin într-un sens giratoriu.

Apoi, maşina a zburat de pe autostradă şi s-a oprit într-o râpă, acolo unde a luat foc.

"În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Agigea (sensul giratoriu cu DN 39A), unde un vehicul a intrat în coliziune cu bara metalică de protecție. 

În urma impactului, autoturismul a luat foc, din fericire toți ocupanții reușind să iasă din acesta. 

Conducătorul auto, un bărbat de 26 de ani, precum și cei 4 patru pasageri, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, au fost transportați la  spital pentru investigații medicale, cu răni ușoare, acestora fiindu-le recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-o informare a Poliţiei.

În maşină se afla şoferul, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Bucureşti, două fete în vârstă de 14 şi 22 de ani, una din Buzău şi alta din Călăraşi, dar şi doi tineri de 20, respectiv 21 de ani, ambii din Călăraşi.

Din fericire, toţi au reuşit să iasă din maşina cuprinsă de flăcări.

Cei cinci tineri au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a primi îngrijiri medicale.

×
Subiecte în articol: Constanța agigea accident
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close