Consilierul judeţean PSD Eugen Zaharia a fost lovit de troleibuz după ce a traversat pe roșu

de S.T.    |    24 Apr 2017   •   19:13
Consilierul judeţean PSD Eugen Zaharia a fost lovit de troleibuz după ce a traversat pe roșu

Consilierul judeţean PSD Eugen Zaharia, 67 ani, director general al Administraţiei Pieţelor Galaţi, a ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi, după ce a a traversat strada pe culoarea roşie a semaforului şi a fost lovit de un troleibuz.

Accidentul rutier a avut loc chiar înaintea şedinţei Consiliului JudeţeanGalaţi. Preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, şi prefectul Gabriel Panaitescu au ajuns la locul accidentului, imediat după producerea lui. Şedinţa CJ a început cu o întârzire de câteva minute.

„Un coleg de-al nostru a avut un accident şi sperăm să fie bine”, a spus Costel Fotea la începutul şedinţei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojină, în acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă.

„Un bărbat, de 52 de ani, aflat la volanul unui troleibuz, a surprins şi accidentat un bărbat care traversa strada pe culoarea roşie a semaforului. S-a constatat că şoferul troleibuzului nu a consumat alcool. În acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Rogojină.

Eugen Zaharia a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, consilierul are un traumatism cranio-cerebral şi o plagă la nivelul capului. El se află la unitatea de primiri urgenţe, conştient, stabil hemodinamic şi respirator, fiind în curs de investigaţii.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close