Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 13 ani și-a pierdut viața după o manevră greșită cu bicicleta, în localitatea Bârza din Olt

Un copil de 13 ani și-a pierdut viața după o manevră greșită cu bicicleta, în localitatea Bârza din Olt

Un copil de 13 ani a murit după ce a fost implicat într-un teribil accident în localitatea Bârza din Olt. Băiatul se afla pe bicicletă, iar o manevră făcută greșit l-a costat viața.

Un copil de 13 ani și-a pierdut viața după o manevră greșită cu bicicleta, în localitatea Bârza din Olt
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    08 Oct 2023   •   17:30

Accidentul a avut loc pe un drum județean, pe raza localității Bârza, din județul Olt.

"La data de 7 octombrie 2023, în jurul orei 16,05, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 644, în comuna Bârza, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un biciclist, respectiv un minor de 13 ani, din comuna Bârza, județul Olt, care, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Drumul Județean 644, în comuna Bârza, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, virând brusc către stânga, moment în care ar fi fost lovit de către o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Balș, județul Olt, ce se deplasa în aceeași directie de mers”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt, conform adevărul.ro.

Medici ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copil. Aceasta a murit în urma impactului. 

Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto, atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul pentru depistarea substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative. 

×
Subiecte în articol: accident în Olt barza
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close