Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeia din Maramureş, bătută de iubitul care a mai încercat să o omoare, a murit înecată cu mâncare

Femeia din Maramureş, bătută de iubitul care a mai încercat să o omoare, a murit înecată cu mâncare

O femeie în vârstă de 45 de ani, din Chelința, județul Maramureș, bătută de iubitul care a mai încercat să o omoare în trecut şi care acum aşteaptă sentinţa în cazul tentativei de omor, a murit înecată cu mâncare.

de Vasile Dale    |    04 Mar 2023   •   14:07

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii au fost sesizați în această dimineață prin apel la 112 cu privire la faptul că o femeie a murit în locuința concubinului ei, un bărbat de 47 de ani, din Chelința.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că victima, de 45 de ani, din Chelința, prezenta urme de violență la nivelul capului și abdomenului.

La fața locului, a intervenit și un echipaj al Ambulanței Maramureș, care a constatat decesul femeii.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, au deschis o anchetă.

Primele informaţii arată că bărbatul, care locuia în casă cu femeie şi cu copiii săi, a băut toată noaptea şi şi-a adus aminte că în urmă cu aproximativ trei ani a mai înjunghiat-o pe femeie, atac în urma căruia ea a supravieţuit, iar el a fost anchetat şi trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Acum, el urmează să primească sentinţa finală în dosarul în care a fost acuzat că a vrut să o omoare pe femeie, astfel că s-a enervat şi s-a năpustit asupra iubitei.

Iniţial, poliţiştii au crezut că bărbatul a ucis-o pe femeie, însă medicii legişti au descoperit că aceasta a murit înecată cu mâncare.

"Azi, 04 martie, în urma efectuării necropsiei asupra femeii de 45 de ani din Chelința, care a fost găsită decedată în locuința concubinului s-a concluzionat faptul că decesul a survenit în urma asfixiei mecanice prin aspirat gastric.

Leziunile constatate pe corpul femeii nu au legătură de cauzalitate cu decesul, ar fi necesitat 40-45 de zile de îngrijiri medicale în caz de supraviețuire și nu au pus în primejdie viața victimei", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close