Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă înfiorătoare în Războieni, descoperită după ce o femeie din Cluj a dispărut fără urmă

Crimă înfiorătoare în Războieni, descoperită după ce o femeie din Cluj a dispărut fără urmă

O crimă înfiorătoare a fost descoperită de polițiști în Războieni, județul Alba, după ce o femeie din Florești, Cluj, a dispărut fără urmă. Detaliile crimei le-au dat fiori până și polițiștilor.

Crimă înfiorătoare în Războieni, descoperită după ce o femeie din Cluj a dispărut fără urmă
Sursa foto: IPJ Cluj
29 Feb 2020   •   10:11

Totul a început pe 8 februarie, atunci când Moisin Mihaela Claudia, în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, județul Cluj a dispărut fără urmă.

Rudele au apelat la ajutorul Poliției și au reclamat dispariția, iar polițiștii au demarat o anchetă.

Anchetatorii au refăcut traseul femeii și au folosit imagini surprinse de camere de supraveghere și astfel au aflat că femeia dispărută a ajuns în comuna Războieni din județul Alba.

Pe 28 februarie, la 20 de zile de la dispariție, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au făcut mai multe percheziții în comuna Războieni.

În timpul percheziției la o casă, polițiștii au făcut o descoperire înfiorătoare. Femeia dispărută a fost ucisă cu toporul, apoi învelită într-o pătură, legată cu sârmă ghimpată și îngropată sub un coteț din curte.

Proprietarul casei, considerat a fi suspect principal în cazul crimei înfiorătoare, a fost reținut pentru 24 de ore.

×
Subiecte în articol: Cluj Razboieni
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close