Antena 3 CNN Actualitate Locale Cruzime fără limite la Galați. Câine din rasa Amstaff, legat cu sârmă de un copac și abandonat în căldură

Cruzime fără limite la Galați. Câine din rasa Amstaff, legat cu sârmă de un copac și abandonat în căldură

Un câine din rasa Amstaff a fost găsit de polițiștii din Galați legat cu sârmă de un copac și abandonat în căldură.

Cruzime fără limite la Galați. Câine din rasa Amstaff, legat cu sârmă de un copac și abandonat în căldură
Sursa foto: IPJ Galați
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2023   •   14:45

Potrivit IPJ Galați, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, joi, prin apel la 112, cu privire la faptul că un câine care ar aparține unei rase periculoase ar fi fost abandonat, după ce a fost legat cu o sârmă de un copac, într-o zonă extravilană a municipiului Galați.

Un echipaj al biroului s-a deplasat la fața locului, unde a fost găsit un mascul din rasa Amstaff, nesterilizat, expus la temperaturi caniculare, predispus la insolație și deshidratare.

Constatând starea de pericol în care se află animalul, polițiștii au emis ordin de plasare în adăpost, animalul fiind încredințat reprezentanților Serviciului de Gestionare a Câinilor fără stăpân Galați, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea proprietarului, stabilirea împrejurărilor în care câinele a fost legat și abandonat, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun, potrivit Mediafax.

Citește și: Lista localităților unde se poate ieși cu doi ani mai repede la pensie, fără penalizare. Cine se poate pensiona mai devreme

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close